Wiem zauważyłem znaczek na jednej fotce ale chciałem jak najkrócej napisać Faktycznie jest to jedne z ładniejszych Porsche.Ogólnie porschawki brzydkie jakoś specjalnie nie są ale 996 bardzo zniechęciły mnie do Porsche.Te nowe (997) są już całkiem ładne.
Wysłany: 2007-03-19, 17:53
DB9 to super wóz, słuszałem powiedzenie "że gdyby Michał Anioł żył do dzisiaj to nie wyrzeźnił by nic ładniejszego" ;-P A taki Aston jest do sprzedania z woj. małopolskiego ;-P
No to teraz i ja mogę się pochwalić że widziałem astona
wracałem z parku na rowerze, a gdy zatrzymałem się na światłach, zauważyłem że stoi po lewej i będzie skręcał w moją strone Był to Aston Martin DB9 Volante, a co cieszy mnie jeszcze bardziej, miał katowicką rejestracje
Niestety widziałem go jakieś 15-20 sek. i nie zdążyłem wyciągnąć telefonu, ale szczerze mówiąc, nawet nie myślałem o robieniu zdjęć
_________________ Co jest z tobą Polsko, jesteś ślepa? Hip-hopowa Polsko, dajesz się j*bać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum