Wydaje mi się że to kwestia gustu - nie wszyscy lubią kanciaki. Jeśli chodzi o Countacha to prezentuje sie super, szczególnie klinowaty LP400
Ja osobiście uważam, że wielki spojler często montowany w LP500 S i LP500 QV bardzo szpeci to auto.
Wysłany: 2007-05-15, 15:57
Wolałbyś Countacha z karoserią od Ferrari Rossa Competizione? Jest gładziutka ale co z tego jeśli wygląda gorzej niż opakowanie od jajek? Countach jest przepięknym samochodem i tyle.
_________________ Pagani Zonda F - najbardziej oszałamiający samochód w historii.
opo_15
Wysłany: 2007-05-15, 17:11
To sprawa gustu i wg mnie dalsze kłutnie typu jest boski/okropny nie mają sensu...
sznyta
Wysłany: 2008-12-25, 18:01
Mi się podoba. Co prawda niektórzy mówią że jest za bardzo kaniciasty, zgadzam się. Ale spójrzmy na czasy w których był produkowany. Jak na tamte lata to musiało być coś niesamowitego. Pewnie słyszeliście skąd się wzięła nazwa. Podobno gdy pierwszy raz zobaczył go pracownik Lamborghini przeklnął K...A. A to po bolońsku brzmi:Countach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum